Twoja dobroczynność ma ogromną moc!

lat doświadczenia

stoczonych walk

osób z wielkim sercem

Jak Wpłacić na Konto Fundacji i Przekazać 1,5% Podatku na Rzecz Młodych Talentów Sportowych?

Wspieranie młodych talentów sportowych to inwestycja w przyszłość i szansa na rozwijanie utalentowanych sportowców. Fundacja Łowców Talentów Sportowych pragnie podzielić się z Tobą informacjami na temat sposobów wpłacania darowizn na konto fundacji oraz przekazywania 1,5% podatku, aby wspomóc naszą misję.

Darowizny Finansowe

Najbardziej bezpośrednim i efektywnym sposobem wsparcia naszej organizacji jest dokonanie darowizny finansowej. Każda kwota, niezależnie od jej wielkości, ma ogromne znaczenie. Twoje wsparcie pozwala nam dostarczać młodym talentom profesjonalne treningi, wyposażenie oraz inne niezbędne narzędzia do rozwoju ich umiejętności. Aby dokonać darowizny finansowej, wystarczy przejść na naszą stronę internetową i skorzystać z dostępnych opcji płatności. Twoja hojność jest kluczowa w naszej misji.

Przekazanie 1,5% Podatku

Każdy z nas płaci podatek dochodowy od osób fizycznych. Jednak możesz sprawić, że część tego podatku zostanie przekazana na rzecz Fundacji Łowców Talentów Sportowych, nie ponosząc dodatkowych kosztów. To prosty i skuteczny sposób wsparcia naszej organizacji. W deklaracji podatkowej wystarczy wskazać numer KRS naszej fundacji i zaznaczyć, że chcesz przekazać 1,5% podatku na naszą działalność. To działa na korzyść przyszłych mistrzów sportu i pozwala im osiągać wielkie sukcesy.

Fundacja Łowcy Sportowych Talentów
Ul. Ignacego Daszyńskiego 22